Gastvrijheid, onze levensvisie

Hoe vaak kom je op een plek waar je niets moet? Waar je jezelf mag zijn. Waar je vindt wat je nodig hebt of ontdekt dat je iets nodig hebt. En waar je aantoe bent, op dat moment. Die plek vinden onze gasten bij Quality Wellnessresorts. Hier geven beleving, betrokkenheid en balans nieuwe invulling aan gastvrijheid.

Bij Quality Wellnessresorts willen we mensen spiritueel en emotioneel raken. In geest, lichaam en hart. In een tijd waarin de wereld harder wordt en harten lijken af te koelen, biedt Quality Wellnessresorts een eigen wereld. Eén waar zachtheid, vriendelijkheid en warmte de boventoon voeren.  Waar het beste en meest waardevolle uit onze echte wereld de hoofdrol speelt: gezondheid, spiritualiteit, natuur, cultuur, geluk, good food, oprechte en volle aandacht, een glimlach. Wij noemen het gastvrijheid. Maar dan wel op onze eigen, unieke manier. 

Geven, verwennen, inspireren 

Wij zien gastvrijheid niet als een doel of middel, maar als een visie. Als een kijk op het leven. In ons familiebedrijf werken we met passie voor ons vak. Allemaal hebben we de drive om onze gasten maximaal in de watten te leggen. We zién onze gasten en luisteren echt naar ze. Aanvoelen wat zij willen en nodig hebben, daar gaat het om. Uit liefde voor onze gasten kiezen we voor het beste, voor de verrassing. Wij willen geven en verwennen. Dat inspireert
ons en geeft ons energie. Zo overtreffen we ieders verwachtingen. Elk bezoek weer.

Welzijn en jezelf zijn

Onze gastvrijheid zit diepgeworteld in onze mensen en in onze wellnessresorts. Thermen Bussloo, Thermen Soesterberg, Thermen Berendonck en het Banyan Centre. Bijzondere locaties met karakter en historie. Elk met hun eigen oorsprong en gedachtengoed, midden in een unieke natuurlijke omgeving. Hier is ruimte voor welzijn en aandacht, in alle rust. En waar ruimte is voor rust ontstaat ruimte voor ontspanning, genieten, nieuwe energie en balans. 


Vind jezelf.
Kom tot jezelf.
Groei en geniet.


Quality Wellnessresorts

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.
sluiten