Quality Wellnessresorts bestaat 12,5 jaar

Dat vieren wij met heerlijke Wellness Jubileumcadeaus,
zoals een sauna entree vanaf € 12,50 p.p. Van ons, voor jou!


Thermen Bussloo

Sauna-entree ticket

van €36,50 nu v.a. € 14,50 p.p.

Thermen Bussloo is gelegen in een prachtig natuurgebied op de Veluwe aan het meer van Bussloo, vlak bij Apeldoorn. Een van de hoogtepunten is het nieuwe Zoutwaterbad, geïnspireerd op een grot, de Ik-Kil cenote in Yucatan, Mexico. Hier kun je heerlijk in drijven terwijl je geniet van de rustgevende onderwatermuziek. In de avonduurtjes heb je zelfs een magisch uitzicht op de sterrenhemel.
Bestel nu!

Thermen Soesterberg

Sauna-entree ticket

van €36,50 nu v.a. € 12,50 p.p.

In Thermen Soesterberg draait alles om ervaren en beleven met al je zintuigen. Relaxen, nieuwe energie opdoen en terugkeren naar de basis, door middel van heerlijke baden, behandelingen en saunarituelen: dat is wat hier centraal staat. Met als hoogtepunt het Sauna Theater, waar 180 gasten tegelijkertijd de ultieme wellness-show kunnen beleven.
Bestel nu

Thermen Berendonck

Sauna-entree ticket

van €36,50 nu v.a. € 19,50 p.p.

De magische kleuren, geuren en klanken van India waren een inspiratiebron voor het gloednieuwe wellnessresort Thermen Berendonck. In mei gaan de deuren open van deze unieke plek waar je door middel van authentieke saunarituelen wegdroomt in de wonderlijke wereld van Duizend-en-een nacht
Bestel nu

Fontana Bad Nieuweschans

€ 12,50 korting op het Hotelarrangement Hotel-Ontbijt-Thermen

normaal €93,- nu € 80,50 p.p.

Onlangs nam Quality Wellnessresorts Fontana Resort Bad Nieuweschans over, een kuuroord in Groningen dat bekendstaat om haar thermale water dat afkomstig is uit een meer dan 600 meter diepe eigen bron. Fontana Resort Bad Nieuweschans is het eerste en meest complete kuur- & wellnessresort van Nederland. Hier ga je even terug naar jezelf. Terug naar de Bron.
Bestel nu

Actievoorwaarden

  • Deze actie is geldig t/m 21 april 2019. Gekochte tickets kunnen worden ingeleverd t/m 30 september 2019.
  • Op vrijdag, zaterdag, zondag geldt een weekendtoeslag op sauna-entree van € 3,- p.p.
  • Reserveren is noodzakelijk en op basis van beschikbaarheid
  • Tickets zijn niet inwisselbaar voor contant geld
  • Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties en/of arrangementen
Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.
sluiten